Arhiva categoriei: Bors Danila 1,25L

Borșul Dănilă este un produs PROASPĂT, obținut prin fermentație naturală, NEPASTEURIZAT, fără adaosuri de conservanți, acidifianți sau coloranți alimentari.

Bors Danila 1.25l

_MG_2331Borșul Dănilă este un produs proaspăt, obținut prin fermentație naturală, nepasteurizat, fără adaosuri de conservanți, acidifianți sau coloranți alimentari.
În procesul de producție folosim numai tărâță alimentară, maia(huște) și apă de foraj filtrată, iar pentru produsele de băut cu arome, adăugăm ingrediente proaspete, roșii, țelină, leuștean, scorțișoară, cumpărate de la producători și furnizori locali, pe cât posibil.
Fiind un produs natural, borsul este foarte bogat in enzime și fermenți. Poate fi considerat un tonic natural datorită vitaminelor și mineralelor conținute. Borșul, prin calitățile sale, este o soluție potrivită pentru detoxifiere, slăbire, revitalizare și, deși neexplicat incă științific, un remediu impotriva mahmurelii. Cura cu borș poate ajuta la ameliorarea multor afecțiuni, el fiind folosit și în terapiile naturiste împotriva bronșitei, astmului, sinuzitei, indigestiei, oboselii cronice, scade tensiunea, glicemia și nivelul colesterolului.
Mai mult decât atât, este ingredientul ”secret” care aduce unicitate ciorbelor românești.